Sminkkurs

sminkkurs

PRIVAT SMINKKURS

Upplev en personlig sminkkurs där du kommer sminkad för att jag ska kunna anpassa mina rekommendationer. Under kursen går vi igenom din sminkväska och jag ger dig tips för att förbättra din rutin. Jag sminkar om en sida av ditt ansikte med dina produkter (kompletterar med mina vid behov) och hjälper dig att avsluta looken. Temat väljer du själv, exempelvis vardagsmakeup eller festmakeup. Styckfransar från Mitovski Cosmetics ingår om du önskar.

Inkluderar brynplock (meddela innan kursen startar). Varaktighet: ca 1,5 timmar
Pris: 1950:-

Specialerbjudande
Ta med en vän och gå kursen tillsammans till ett förmånligt pris. Varaktighet: ca 2 timmar
Pris: 3200:- (1600:-/person)

PRIVATKURS PRO

Ta din sminkkunskap till nästa nivå med Privatkurs Pro, det perfekta alternativet för en mer djupgående erfarenhet över flera tillfällen. Tillsammans kommer vi överens om upplägget, vanligtvis delat på cirka 3 lektioner med fokus på Bas/Bryn, Ögon och Avancerat/Repetition. Vi använder din egen sminkväska som utgångspunkt, men om det behövs kompletterar vi med mitt smink från studion.

Paketpriset inkluderar tre lektioner enligt ovanstående. Varaktighet: ca 1,5 timme per lektion
Pris: 4900:-

BRYNKURS

Lär dig konsten att forma och styla dina bryn under denna timmes kurs. Jag delar med mig av tips och tricks så att du enkelt kan hålla koll på dina bryn själv. Du kommer att lära dig att forma dem på bästa sätt, samt hur du fyller i och sminkar dem för både fest och vardag. Under kursen kommer jag självklart att färga och plocka dina bryn.

Varaktighet: ca 1 timme
Pris: 900:-

Specialerbjudande: Ta med en vän och gå kursen tillsammans till ett förmånligt pris. Varaktighet: ca 1,5 timme
Pris: 1500:- (750:-/person)

GRUPPKURS/ MÖHIPPA

Ett underhållande alternativ för ditt sällskap, oavsett om ni förbereder er för en kväll ute eller bara vill lära er några vardagstips. Gruppkursen hålls i min studio och ni är välkomna att ta med dryck och tilltugg för att göra tillfället ännu mer trevligt. Under denna sminkkurs applicerar jag en valfri makeup på en av er och förklarar noggrant steg för steg så att alla kan följa med. Ni får också möjlighet att ställa frågor och testa produkter under och efter sessionen.

För bokning: 4-8 deltagare. Varaktighet: ca 2 timmar

  • 550:- per person
  • 3500:- för hela sällskapet.

Alternativt: Om ni föredrar att jag kommer till er istället finns även den möjligheten!
Pris: 4500:- oavsett antal deltagare. Reseersättning tillkommer utanför Trelleborg.

Vid bokning krävs en deposition på 50%. Vid eventuell avbokning kan samma 50% användas som kredit för framtida bokningar inom 6 månader.