Bröllop

BRÖLLOPSMAKEUP

Med över 200 bröllop på mitt cv med sminkningar från Sverige till Qatar så besitter jag bred kunskap och erfarenhet inom det mesta i bröllopsbranschen. Som en extra fördel så startade jag min karriär som bröllopsfotograf där jag fick god insikt över hur alla timmarna på dygnet kunde se ut under den stora dagen.

Brudmakeup på valfri plats inkl. provsminkning i min studio.
6.500:-

Lyxbröllop! Heldag inkl. provmakeup i min studio, upp till 3 tärnor/gäster, touchups & en ny makeup under dagen/kvällen på bruden.
15.500:-

Bokning vid helgdagar eller högtid så som julafton, nyårsafton och midsommarafton.
7.500:-

Vid utomlandsbröllop sätts pris efter överenskommelse.

Jag gör numera Endast makeup, alltså inga frisyrer alls.

Provsminkningen som sker en vardag (i första hand måndagar) träffas vi i min studio där vi går igenom allt i detalj för att få den perfekta sminkningen som passar till just dig på din stora dag. I lugn och ro ser vi till att skapa den look som du fantiserat om och du bestämmer själv om du vill komma helt förberedd med idéer och bilder eller om du bara låter oss jobba fram det under sminktillfället.
I priset för brudmakeup ingår även full uppsättning av styckfransar (lösögonfransar) från mitt eget märke Mitovski Cosmetics. Och under provsminkningen får du testa dessa med en light version för att sedan på själva dagen köra fullt set eller bara lite volym/längd, du känner själv vad du kommer vara mest bekväm i. Skulle det vara att du själv har speciella produkter som du vill använda så är det bara att ta med, annars har jag allt som behövs. Du får sen gärna komma med förslag om en måndag/vardag och en tid som skulle passa för att köra denna makeup. När i tiden du vill köra provsminkningen är helt upp till dig, för min del spelar det ingen roll när detta sker.
Beräknad tid för provmakeup: ca 1-1,5h

själva bröllopsdagen kommer jag till önskad plats och har då med mig anteckningarna från provsminkningen.
Förutom all makeup tar jag även med mig sminkstol och belysning för en så lyxig och optimal plats som möjligt att sminka på. Full uppsättning individuella fransar/styckfransar från Mitovski Cosmetics ingår. 
Beräknad tid för brudmakeup: ca 1,5h

Specialpris för alla tärnor och gäster!
Inkl. Styckfransar.
Beräknad tid för makeup: ca 1h
950:- 

Reseersättning tillkommer.

Tar emot bokningar med max 7månaders framförhållning. Men hör gärna av er oavsett tid innan den stora dagen – skriver upp er preliminärt tills det närmar sig!
(Då bröllop ska ha förtur så är gränsen för att boka en vanlig festmakeup med max 5 veckors framförhållning.)

För att bokningen ska gälla behöver du/ni godkänna mitt avtal som kommer på mail (det räcker med att svara och godkänna via mail) samtidigt som en deposition betalas på 50% av själva brudsminkningen.

Om provsminkningen önskas ske på annan plats än i studion tillkommer en kostnad från 950:- och uppåt beroende på resa/distans.

 

Samarbetspartners i bröllopsbranschen

SÅNGARE

Daniel Bentzen
Med över 10års erfarenhet inom artist/musikalbranschen utomlands är han nu äntligen hemma i Sverige igen!
Instagram: @d.bentzen
Mail: danielbjornbentzen@gmail.com
Youtube: Daniel Bentzen

 

FOTO/ FILM

MAIWAND K – EnStudio
Förevigar er stora dag i både foto och film
Instagram: @enstudiophotography
Mail: mk@enstudio.se

 

Loke Roos – lokeroos
Härligaste bröllopsfotografen i södra Skåne
Instagram: @lokeroos
Mail: hello@lokeroos.com