Om Nathalie Mitovski

Nathalie Hellqvist Mitovski, Makeupartist från Skåne

Född och uppvuxen i södra Sverige där jag än idag utgår ifrån. Närmare bestämt så ligger mitt underbara dockhus/skånelänga i Gislöv, ett lugnt och fint område med 100m till havet och en färgstark makeup studio på tomten.

Drömmen om ett hus med en egen studio fanns redan som tonåring, men då som fotograf och inte makeup artist. Så mina första år började just som porträtt- och bröllopsfotograf och på den vägen på något sätt så byttes kameran ut mot penslar. Foto ligger fortfarande varm om hjärtat och likaså grafisk design som jag valde som inriktning på gymnasiet.

2010 gick jag klart min utbildning som makeup artist. Och sedan dess har intresset växt starkare och starkare för varje år som gått. Idag frilansar jag på heltid och då kan det vara allt från bröllop, TV, kurser för privat personer, visningar, utbildningar, catwalk både i Sverige men också utomlands.

2018 var det dags för nya utmaningar inom skönhetsbranschen! Nu startade jag Mitovski Cosmetics, ett eget sminkmärke. Det var den sista pusselbiten på något sätt och det hela började när jag i ett par år gnällt över dåliga styckfransar. Vad gör man då, jo man designar och skapar egna i följd av sju borstar och sen är tanken att det ska fortsätta rulla på. På så sätt kan allt knytas samman med mina tjänster och utbildningar i framtiden.

www.mitovskicosmetics.se

Kram
Nathalie