SMINKA SIG SJÄLV/GRUPPKURS

PRIVATKURS

Ett populärt alternativ för dig som vill med min hjälp gå igenom din egna sminkväska och kanske bryta gamla vanor. Jag ger dig tips på hur du kan använda dina produkter och verktyg. Du kommer sminkad så som du brukar för att jag ska ha något att utgå ifrån innan vi startar. Sen sminkar jag om den ena sidan av ansiktet där jag, om det behövs, kompletterar med mina produkter. Du får sedan göra klart resten av sminkningen med min hjälp. Temat för kursen väljer du själv och det kan vara tillexempel vardagsmakeup, festmakeup eller sotade ögon och röda läppar. Styckfransar från Mitovski Cosmetics ingår om detta är något du vill öva på.
Inkl. brynplock (detta säger du till om innan vi börjar)
ca 1,5h
1700:-

-Ta med en vän och gör kursen tillsammans för ett specialpris.
ca 2h
2900:- (1450:-/pers)

 

PRIVATKURS PRO

Alternativet för dig som vill gå in mer djupgående och ha en plan på fler än ett kurstillfälle. Upplägget kommer vi tillsammans överens om men det vanligaste är att dela upp det på ca 3 lektioner med fokus på -BAS/BRYN -ÖGON -AVANCERAD/REP.
Vi utgår fortfarande från din egen sminkväska men behövs det så kompletterar vi med mitt smink i studion.

Paketpris räknat på tre lektioner som ovan.
ca 1,5h/lektion
4500:- 

 

BRYNKURS

Under denna timme visar jag tips och tricks för att du själv ska på enklaste sätt hålla koll på dina bryn. Du lär dig hålla dem i styr genom att själv kunna se vart du ska plocka om så behövs och hur du på bästa sätt fyller i/sminkar dem till fest och vardag. Det ingår självklart att jag både färgar och plockar dina bryn vid detta tillfälle.
ca 1h
900:-

-Ta med en vän och gör kursen tillsammans för ett specialpris.
ca 1,5h
1500:- (750:-/pers)

 

GRUPPKURS/ MÖHIPPA

Ett roligt alternativ för gänget oavsett om ni ska göra er redo för en utekväll eller bara komma en vardag/söndag för att lära er lite vardagstips. Gruppkursen sker i min studio och vill ni ta med dricka & tilltugg är det såklart välkommet. Här lägger jag en valfri makeup på En utav er och berättar noggrant steg för steg så att alla hänger med. Ni får chansen att ställa frågor och testa produkter under tiden och efteråt.

Minimum 4 deltagare.
ca 2h

450:-/person
eller 2500:- för hela sällskapet.

-Vill ni att jag istället kommer hem till er så finns det möjlighet för det!

3500:- oavsett deltagare.
Reseersättning tillkommer utanför Trelleborg.

Vid bokning sker en deposition på 50%.
Skulle du/ni behöva ställa in/inte dyker upp (oavsett orsak) fungerar dessa 50% som avbokningsavgift.
MEN du kan använda samma 50% vid ett senare tillfälle istället inom 6mån.