SMINKA SIG SJÄLV/GRUPPKURS

PRIVATKURS

-Ett populärt alternativ för dig som vill med min hjälp gå igenom din egna sminkväska och kanske bryta gamla vanor. Jag ger dig tips på hur du kan använda dina produkter och verktyg. Du kommer sminkad så som du brukar för att jag ska ha något att utgå ifrån innan vi startar. Sen sminkar jag om den ena sidan av ansiktet där jag, om det behövs, kompletterar med mina produkter. Du får sedan göra klart resten av sminkningen med min hjälp. Temat för kursen väljer du själv och det kan vara tillexempel vardagsmakeup, festmakeup eller sotade ögon och röda läppar. Lösögonfransar ingår om detta är något du vill öva på.
Inkl. brynplock
ca 2h
1200:-

-Ta med en vän och gör kursen tillsammans för ett specialpris.
1800:- (900:-/pers)

 

GRUPPKURS/ MÖHIPPA

-Ett roligt alternativ för gänget oavsett om ni ska göra er redo för en utekväll eller bara komma en vardag/söndag för att lära er lite vardagstips. Gruppkursen sker i min studio och vill ni ta med dricka & tilltugg är det såklart välkommet. Här lägger jag en valfri makeup på En utav er och berättar noggrant steg för steg så att alla hänger med. Ni får chansen att ställa frågor och testa produkter under tiden och efteråt.

Minimum 4 deltagare.
ca 2h

350:-/person
eller 2000:- för hela sällskapet.

-Vill ni att jag istället kommer hem till er så finns det möjlighet för det!
Reseersättning tillkommer utanför Trelleborg.

2500:- oavsett deltagare.