STÖRRE SÄLLSKAP/ EVENT

TVÅ MAKEUP ARTISTER
– I SAMARBETE MED
ALEXANDRA BITICI

Dubbla makeup artister är dubbel lycka!
Ni kan nu boka oss båda vilket är perfekt för ett större sällskap oavsett om ni vill bli sminkade inför festen, anordna ett event eller om ni vill boka oss för sminkkurs.

Ni är välkomna att skriva för mer info eller om ni har egna ideér för upplägg (Klicka här)

Annars finns några förslag från oss här nedan, om inget skulle passa så har ni i alla fall något att utgå ifrån.

 

VALFRI MAKEUP
Antal: minimum 6st
Tid: 1h/ person
*Pris: 750:-/ person

Ni blir alla sminkade i valfri makeup!

 

SMINKKURS
Antal: 4-6st
Tid: 2-3h totalt
*Pris: 900:-/person

Ett populärt alternativ för er som vill lära nytt och kanske bryta gamla vanor. Vi ger er alla personliga tips på hur ni använder produkter och sminkverktyg på bästa sätt. Ni kommer sminkade så som ni brukar för att vi ska ha något att utgå ifrån innan vi startar. Sen sminkar vi om den ena sidan av ansiktet där ni sedan göra klart resten av sminkningen med vår hjälp. Temat för kursen väljer ni själva och det kan vara tillexempel vardagsmakeup, festmakeup eller sotade ögon och röda läppar. Lösögonfransar ingår om detta är något du vill öva på.
Inkl. brynplock

 

INSPIRATIONSKVÄLL
Antal: Det väljer ni själva
Tid: 2-3h totalt
*Pris: från 5000:-

Under dessa inspirerande timmar demar vi en valfri makeup där ni i förväg valt ett tema som passar för kvällen. Det kan vara allt från ett speciellt årtal till en klassik makeup mad svart eyeliner och röda läppar eller varför inte All In med glitter och färg! Ni bestämmer, vi sminkar!
Vi demar antingen på en utav er eller på någon av oss medan övriga deltagare ställer frågor eller bara sitter med och låter sig bli inspireras med lite bubbel i handen. Ni läste rätt, för rätt känsla så kommer vi med bubbel och lite smått och gott för att ha till mingel innan eller efter själva inspotimmen. Ni kan då också passa på att få testat något efter så som tillexempel läppar, glitter på ögonen eller en ny rouge.

 

*Reseersättning kan tillkomma

 

Kram
Alexandra & Nathalie